Mizarstvo

02.02.2011 | Mizarstvo | Comments Off on OKNA

OKNA

Lesena okna so okna s tradicijo in znova pridobivajo vse bolj na pomenu in uporabnosti. Poznavalci pravijo, da so lesena okna prijetna tudi zaradi tega, ker omogočajo zdravo bivanje in poljubno oblikovanje. Po mnenju mnogih, ki so preizkušali tako lesena okna kot tudi pvc okna, so lesena okna celo boljša kot pa pvc prav zaradi tega, ker z lesom manj onesnažujemo okolje kot pa s plastiko.
Okna so oči vaše hiše, in ker se je težko upreti lepemu pogledu, svojemu domu privoščite najboljše, kar ponuja trg. Poklonite se naravnim materialom in izberite lesena okna, ki bodo v marsičem nagradila vašo izbiro.

Sodobna tehnologija izdelave lesenih oken je razvila postopke obdelave lesa, ki lesu zagotavljajo dolgo obstojnost ter praktičnost vzdrževanja. Mi vam bomo lesena okna  prilagodili vaši hiši in vašim željam, jih zasteklili s steklom, ki ima lahko izboljšano toplotno in zvočno izolacijo, je varnostno – s čimer bo vaš dom varovalo pred vlomilci, ali refleksno –, s katerim boste notranjost svojega doma zaščitili pred radovednimi pogledi mimoidočih ter močnimi sončnimi žarki.

TEHNOLOGIJA OKEN

IZVEDBA OKEN

PROFILI

STEKLO